Skip to main content
WebDelux anmeldelser

Søde ord fra mine kunder

Stor anbefaling!

Webdelux leverer kvalitetsarbejde, og er hurtige til at kommunikere samt levere det aftalte. Ingen skjulte ekstra omkostninger, og jeg har følt mig rigtig godt tilpas og inkluderet under hele processen.
Webdelux har opsat min hjemmeside CreatorsClub.dk

Mille MikkelsenIndehaver CreatorsClub.dk

Magnus kan helt klart anbefales.
Topprofessionelt arbejde, og hurtig, samt ingen ekstrapriser fejet ind under gulvtæppet. En mand der ved hvad han laver.
Med venlig hilsen

René Hansen24 Sportspræmier & Emblemer

Top professionel, detalje orienteret og tilgængelig
Jeg har arbejdet sammen med Magnus af flere omgange og har aldrig fortrudt! Magnus stopper ikke med at optimere indtil du er 100% tilfreds med din hjemmeside, hvilket giver en dejlig tryghed når man indgår en aftale. Magnus er altid tilgængelig og hurtig til at svare, hvilket er rart hvis der opstår behov for akutte ændringer på hjemmesiden.

MichaelIndehaver LACOUR Media

Så professionel og den bedste service
Magnus har lavet 2 websider til mig, den ene en webshop. Jeg er SÅ glad for begge og jeg har fået den bedste service. Magnus er altid klar til at hjælpe, når jeg her efterfølgende stå med et issue, som jeg skal have løst.
Mine varmeste anbefalinger til WebDelux

SabrinaSabrinafriedrichsen.com

5 velfortjente stjerne fra start til slut.
Det er en helt anden oplevelse med Webdelux end det jeg ellers har oplevet. Qva deres tilgængelighed og effektivitet vil jeg altid anbefale dem, her bliver man taget seriøst. Stor tryghed i at man ikke skal vente som et nummer i rækken, som man skal andre steder.

Mads

Hjemmeside
Magnus har lavet en super flot og funktionel hjemmeside til mig i mit firma Mindset Academy. Jeg har også lige fået lavet opdateringer på siden og jeg er super glad for samarbejdet og det arbejde Magnus leverer. ⭐🤩🙏

SabinaSabinachristo.com

Jeg fik lavet min hjemmeside
Jeg fik lavet min hjemmeside, af webdelux.dk for halvandet år siden. Jeg har ikke været andet end tilfreds.
I takt med at jeg udvikler min klinik bliver min hjemmeside hele tiden forbedret og Magnus er altid imødekommende og hjælpsom når jeg beder ham rette til, tilføje eller slette noget på min hjemmeside.
Han er altid til at få fat på og er selv meget god til, at komme med ideer til, hvordan design kunne se ud hvis jeg selv er i tvivl.

Når man springer ud i at være iværksætter er der mange ting som virker usikkert. Webdeluxe.dk er IKKE en af de ting. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem og på trods af mange spørgsmål til Magnus har tonen altid været venlig og rar.

Jeg kan kun anbefale Magnus og WebDelux.dk.

SandraIndehaver Klinik Egedal